Archive for the Bugs Category

Problems with v.9.1 :(

Posted 11 October 2011 by Nick
Tagged As: | Categories: Bugs, News | Leave a Comment

As per tradition, there’s a problem with the latest release (hey, it’s beta!) The program crashes when you try to get the list of software installed. The fix is to downgrade to v.9.1 (pretty lame, huh?) I know where the problem is, but since I don’t have much else to add I won’t be releasing [...]

User logged in reporting error

Posted 1 March 2008 by Nick
Tagged As: | Categories: Bugs, Lazy Admin | Leave a Comment

There is an error in the latest version (and probably all versions of TLA) in the logged-in user component. TLA reports that the user running TLA is the person logged in on the remote computer. This is known to at least affect Vista, and possibly XP. I believe it’s due to the fast-user switching. I’ll [...]

More toubles with .5.x release

Posted 21 November 2007 by Nick
Tagged As: | Categories: Bugs, Lazy Admin | Leave a Comment

This is turning out to be a terrible release – the .5.x series. Is .5 and the number 13 related somehow? the current version, .5.1 has a bug in it that was no previously a bug. .5.1 reports an inaccurate uptime. So inaccurate, it takes place in the future! The uptime returns 0 days and [...]

RSS feature woes

Posted 11 March 2007 by Nick
Tagged As: | Categories: Bugs, Lazy Admin | Leave a Comment

I was all set to release TLA .3 this week, when doing the final testing I realized that the RSS newsreader required another ocx file. TLA has always been a portable app and I intend to keep it that way. I’m not sure if I can work around this problem or not, but if I [...]